Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud Rondilla (1430957) - Jabsco Old Bhoys (797650) » 623068184: T56/J4/VI

Liga 623068184 Información oficial sobre el partido 623068184 en Hattrick

05.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 4 / VI.397 (14715)

AtLéTiCo ArAnJuEz Alineación oficial del equipo 'AtLéTiCo ArAnJuEz' en el partido 1 - 0 Walt Jabsco's Old Bhoys Alineación oficial del equipo 'Walt Jabsco's Old Bhoys' en el partido
Andor Ábel (25') 1 - 0
AtLéTiCo ArAnJuEz Alineación oficial del equipo 'AtLéTiCo ArAnJuEz' en el partido 1 - 0 Walt Jabsco's Old Bhoys Alineación oficial del equipo 'Walt Jabsco's Old Bhoys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AtLéTiCo ArAnJuEz Alineación oficial del equipo 'AtLéTiCo ArAnJuEz' en el partido 2 - 0 Walt Jabsco's Old Bhoys Alineación oficial del equipo 'Walt Jabsco's Old Bhoys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AtLéTiCo ArAnJuEz

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a ATLAR va ser Andor Ábel.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): Ruben Siebesma quasi marca en una jugada assajada de córner que Romain Haas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jeffrey Chaux de ATLAR va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Andor Ábel gairebé va marcar per a ATLAR des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fabian Sinning. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jeffrey Chaux va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Albrecht Guhra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ATLAR va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andor Ábel va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Fabian Sinning, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Romain Haas de ATLAR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Peter Enegren de ATLAR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Walt Jabsco's Old Bhoys

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Jabsco tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Víctor Avín ho va intentar al minut 31 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Víctor Avín ja els havia advertit que el porter contrari, en Gregor Ramuta, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.