Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PiratasBoys (1431919) - titjonsen (1337858) » 623062657: T56/J8/VI

Liga 623062657 Información oficial sobre el partido 623062657 en Hattrick

02.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / VI.298 (14616)

PiratasBoys Alineación oficial del equipo 'PiratasBoys' en el partido 1 - 4 titjonsen Alineación oficial del equipo 'titjonsen' en el partido
Freddy Larsen (7') 1 - 0
1 - 1 Moses Harmeling (40')
1 - 2 Sergio Fonte (50')
1 - 3 Alejo Martín (82')
1 - 4 Petr Moštěk (83')
PiratasBoys Alineación oficial del equipo 'PiratasBoys' en el partido 1 - 4 titjonsen Alineación oficial del equipo 'titjonsen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PiratasBoys Alineación oficial del equipo 'PiratasBoys' en el partido 1 - 1 titjonsen Alineación oficial del equipo 'titjonsen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,9 % 41,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PiratasBoys

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PiratasBoys contenien la respiració mentre en Freddy Larsen s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de PiratasBoys va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lefteh Forouzan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de PiratasBoys, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Aietz Duña va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Jordi Boschmonart va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

titjonsen

Goles Goles

  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el titjonsen va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Moses Harmeling aconseguint el 1 - 1.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): Amb 50 minuts jugats, Sergio Fonte de titjonsen va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 82 i semblava que titjonsen desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Alejo Martín va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Petr Moštěk des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 18 (Ocasión de falta): El jugador visitant Moses Harmeling va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 18 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 Moses Harmeling va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ismael Cabello Fernández va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Yiannis Rokofilos quasi aconsegueix empatar per titjonsen al minut 37, però Ismael Cabello Fernández va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Markus Waldvogel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Hernández de titjonsen es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kenan Donat.