Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Yoshy Team (1589486) - AIDTeam (1585814) » 623056168: T56/J10/VI

Liga 623056168 Información oficial sobre el partido 623056168 en Hattrick

16.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 10 / VI.182 (14500)

Ovetus Alineación oficial del equipo 'Ovetus' en el partido 1 - 1 Tiny Tunes FC Alineación oficial del equipo 'Tiny Tunes FC' en el partido
0 - 1 Rene Hocke (29')
Tony Lamorticella (31') 1 - 1
Ovetus Alineación oficial del equipo 'Ovetus' en el partido 1 - 1 Tiny Tunes FC Alineación oficial del equipo 'Tiny Tunes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ovetus Alineación oficial del equipo 'Ovetus' en el partido 0 - 2 Tiny Tunes FC Alineación oficial del equipo 'Tiny Tunes FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ovetus

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El Ovetus era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Tony Lamorticella va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Giuliano Rossanigo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): Tony Lamorticella quasi marca en una jugada assajada de córner que Javier Villafranca havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ovetus, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Àlex Perlas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Tony Lamorticella va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Javier Villafranca de Ovetus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tiny Tunes FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tunes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Rene Hocke.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Tunes va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Yannis Hédouin va desviar el xut final de Giuliano Rossanigo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Foppe Muyldermans va xutar magistralment una falta al minut 26 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Ingomar Bac va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 53, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Yannis Hédouin va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hrvoje Karabuva ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Ruben Borg va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Yannis Hédouin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 68, quan en Carlo Cunego va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Es duien 73 minuts de partit jugats quan Hrvoje Karabuva va estar a punt de posar per davant a Tunes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Yannis Hédouin va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Konstantin Gadžić de Tunes es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rene Hocke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.