Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sierra de la Iruela (308474) - Carajillo de Baileys (492041) » 623054698: T56/J6/VI

Liga 623054698 Información oficial sobre el partido 623054698 en Hattrick

19.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 6 / VI.156 (14474)

Sierra de la Iruela Alineación oficial del equipo 'Sierra de la Iruela' en el partido 0 - 2 Carajillo de Baileys Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Baileys' en el partido
0 - 1 Paco Nieto-Armijo (63')
0 - 2 Bastian Samko (64')
Sierra de la Iruela Alineación oficial del equipo 'Sierra de la Iruela' en el partido 0 - 2 Carajillo de Baileys Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Baileys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sierra de la Iruela Alineación oficial del equipo 'Sierra de la Iruela' en el partido 0 - 4 Carajillo de Baileys Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Baileys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sierra de la Iruela

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Daniel-Constantin Dreghiciu marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Pol Wirtz que va xutar a fora per molt poc.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan Gonzalo Olmedo López des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Clemens Münch i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a la Iruela, però el xut de Daniel-Constantin Dreghiciu va sortir bastant desviat.

Carajillo de Baileys

Goles Goles

  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Antonio Pemán va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Carajillo, Paco Nieto-Armijo, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, Carajillo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Bastian Samko.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Men Sary va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jordi Soler, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Raúl Illarrazu al minut 21 semblava entrar, però Jordi Soler va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Trifón Montecelo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Carajillo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jordi Soler va desviar el xut final de Bastian Samko després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horaci Juanpere de Carajillo es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Pemán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.