Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Swiss Sparrow (47992) - Wilimekes FC (991418) » 623054298: T56/J4/VI

Liga 623054298 Información oficial sobre el partido 623054298 en Hattrick

05.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 4 / VI.149 (14467)

Swiss Sparrow Alineación oficial del equipo 'Swiss Sparrow' en el partido 1 - 6 Los cojos F.C Alineación oficial del equipo 'Los cojos F.C' en el partido
Jeremi Čuješ (6') 1 - 0
1 - 1 Josep Oriol Freixa (20')
1 - 2 Lawrence Wanyancha (27')
1 - 3 Marcel Szczucki (36')
1 - 4 Juan Carlos Urbilla (62')
1 - 5 Marcel Szczucki (80')
1 - 6 Marc Esmarats (81')
Swiss Sparrow Alineación oficial del equipo 'Swiss Sparrow' en el partido 1 - 6 Los cojos F.C Alineación oficial del equipo 'Los cojos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Swiss Sparrow Alineación oficial del equipo 'Swiss Sparrow' en el partido 1 - 3 Los cojos F.C Alineación oficial del equipo 'Los cojos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Swiss Sparrow

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jan Salomon la va rematar Jeremi Čuješ amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sparrow el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 26 en Jan Salomon ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jeremi Čuješ el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Daniel Utrera Prados va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Raimund Hinker va poder marcar per a Sparrow en un servei de cantonada picat per en Chet Pettit quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Chet Pettit de Sparrow la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Sebastian Sternbach després que el jugador de Sparrow li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82 en Pietro Chiesa va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Los cojos F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 20 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Josep Oriol Freixa.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): cojos agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lawrence Wanyancha amb mestria.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Carlos Urbilla entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al cojos, un peu providencial d'en Marcel Szczucki va situar el 1-3 al panell digital.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Carlos Urbilla, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a cojos l'avantatge per 1 - 5. Marcel Szczucki en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a cojos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Marc Esmarats es rifés el porter i marqués el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gaston Spica va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Raúl del Álamo de cojos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.