Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Luky Team (121976) - Alcuneza (1595342) » 623053230: T56/J3/VI

Liga 623053230 Información oficial sobre el partido 623053230 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / VI.130 (14448)

Mondo Inmarsecible Alineación oficial del equipo 'Mondo Inmarsecible' en el partido 1 - 2 Medasa Alineación oficial del equipo 'Medasa' en el partido
Mohammed Ali (15') 1 - 0
1 - 1 Kevin Cissé (35')
1 - 2 Kevin Cissé (86')
Mondo Inmarsecible Alineación oficial del equipo 'Mondo Inmarsecible' en el partido 1 - 2 Medasa Alineación oficial del equipo 'Medasa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mondo Inmarsecible Alineación oficial del equipo 'Mondo Inmarsecible' en el partido 0 - 2 Medasa Alineación oficial del equipo 'Medasa' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mondo Inmarsecible

Goles Goles

  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 15, en Amador Cariño la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Mohammed Ali que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El Inmarsecible va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Amador Cariño va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Inmarsecible van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Asel Ubakelua va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Mohammed Ali va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Guido Pfeilschnell de Inmarsecible va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Medasa

Goles Goles

  • 164 Minuto 35 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Kevin Cissé va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 170 Minuto 86 (Gol de falta): Medasa va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Kevin Cissé.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Medasa creava perill des de la dreta al minut 28, però en Alvaro Ratón, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Codruţ Cirimpei desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Kevin Cissé va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Oskar Matuk va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alvaro Ratón va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Echeyde Serrano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hafız Seren que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.