Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Clubcule (487712) - Real Avilés Industrial (308926) » 623049597: T56/J5/VI

Liga 623049597 Información oficial sobre el partido 623049597 en Hattrick

12.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / VI.65 (14383)

Clubcule Alineación oficial del equipo 'Clubcule' en el partido 3 - 0 CatalanIrishFC Alineación oficial del equipo 'CatalanIrishFC' en el partido
Gustavo Raggio (28') 1 - 0
Gustavo Raggio (32') 2 - 0
Egil Fridby (33') 3 - 0
Clubcule Alineación oficial del equipo 'Clubcule' en el partido 3 - 0 CatalanIrishFC Alineación oficial del equipo 'CatalanIrishFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Clubcule Alineación oficial del equipo 'Clubcule' en el partido 2 - 1 CatalanIrishFC Alineación oficial del equipo 'CatalanIrishFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clubcule

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Clubcule contenien la respiració mentre en Gustavo Raggio s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Panu Saarnisto sempre és una garantia. Al minut 32, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Gustavo Raggio marcar el 2 - 0 per al Clubcule.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Egil Fridby, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Clubcule.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Clubcule per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gustavo Raggio, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Panu Saarnisto va intentar anar-se'n per velocitat al minut 21 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Koldo Andikiain al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gustavo Raggio va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Dario Sargiotta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 79 podia haver acabat en gol, però Koldo Andikiain va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Anar Magomedov de Clubcule va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Anar Magomedov se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

CatalanIrishFC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Abbas Shams El Din, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Zsigmond Szikra va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Nivaldão Portugal.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del CatalanIrishFC sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Danúbio Scarpini, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.