Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imprevisibles (778617) - Jimy F.C (773664) » 623049509: T56/J11/VI

Liga 623049509 Información oficial sobre el partido 623049509 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / VI.63 (14381)

Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido 6 - 3 Jimy F.C Alineación oficial del equipo 'Jimy F.C' en el partido
0 - 1 Ken Pentecost (30')
0 - 2 Julián Blanco (33')
Lars Weidentrift (34') 1 - 2
Wulfram Nordland (47') 2 - 2
2 - 3 Ken Pentecost (51')
Lars Weidentrift (58') 3 - 3
Srđan Ačić (79') 4 - 3
Davide Esposti (84') 5 - 3
Joaquim Maria Bové (85') 6 - 3
Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido 6 - 3 Jimy F.C Alineación oficial del equipo 'Jimy F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido 6 - 1 Jimy F.C Alineación oficial del equipo 'Jimy F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imprevisibles

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): El Imprevisibles no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Lars Weidentrift es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Wulfram Nordland s'emportà una gran ovació del públic local al minut 47, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els jugadors del Imprevisibles amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 58, deixant Lars Weidentrift en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 79 i semblava que Imprevisibles desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Srđan Ačić va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 3 per als visitants.
  • 105 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Fabricio Franzini va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Davide Esposti va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Imprevisibles posava el marcador 5 a 3.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Imprevisibles va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joaquim Maria Bové progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Imprevisibles va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Srđan Ačić va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Francesc Xavier Mascarell va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Lars Weidentrift aquest no va estar a l'altura.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Imprevisibles va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francesc Xavier Mascarell en un 1 contra 1 amb el porter Vasilios Vafopoulos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Davide Esposti de Imprevisibles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Jimy F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ken Pentecost va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 33 minuts quan Atanas Doychinov va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Julián Blanco, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 51, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ken Pentecost es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Ken Pentecost, al minut 83 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Niels Reissdorf de Jimy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.