Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amor Pan Villano (1462948) - Club Deportivo Ebro (796249) » 623045022: T56/J9/V

Liga 623045022 Información oficial sobre el partido 623045022 en Hattrick

09.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 9 / V.239 (5754)

Kalganian C.F. Alineación oficial del equipo 'Kalganian C.F.' en el partido 1 - 0 Racso Team Alineación oficial del equipo 'Racso Team' en el partido
Yiorgos Alevizos (76') 1 - 0
Kalganian C.F. Alineación oficial del equipo 'Kalganian C.F.' en el partido 1 - 0 Racso Team Alineación oficial del equipo 'Racso Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kalganian C.F. Alineación oficial del equipo 'Kalganian C.F.' en el partido 2 - 0 Racso Team Alineación oficial del equipo 'Racso Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalganian C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Kalganian s'avançava al marcador al minut 76, després d'un rebot que va caçar en Yiorgos Alevizos per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Darko Kolarić del Kalganian ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Kalganian per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Patrick Nickles va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Maurilio Covarrubias va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Sepp Schmitzer per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 235 Minuto 60 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Patrick Nickles va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Arne Karlinger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Norton Germán va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Borce Micev, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anatoliy Schekochikhin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Racso Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Racso van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Julio Grustán des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Racso va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrique Valenzuela Pineda va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Racso va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonio Barcelona, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.