Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RSP Team (492398) - Loco Sanchez (1372610) » 623044597: T56/J1/V

Liga 623044597 Información oficial sobre el partido 623044597 en Hattrick

14.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / V.232 (5745)

UD_PAVIA Alineación oficial del equipo 'UD_PAVIA' en el partido 2 - 1 Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido
0 - 1 Voicu Aluaş (52')
Sebastián Solano (80') 1 - 1
Pedro Simão Silva Varela (89') 2 - 1
UD_PAVIA Alineación oficial del equipo 'UD_PAVIA' en el partido 2 - 1 Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UD_PAVIA Alineación oficial del equipo 'UD_PAVIA' en el partido 3 - 1 Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD_PAVIA

Goles Goles

  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, UD_PAVIA aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Sebastián Solano va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els seguidors del UD_PAVIA contenien la respiració mentre en Pedro Simão Silva Varela s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Raivo Kukk va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de UD_PAVIA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): UD_PAVIA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Simão Silva Varela en un 1 contra 1 amb el porter Práxedes Rojas Brieva, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): UD_PAVIA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ludvig Stenborg ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Ludvig Stenborg va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sebastián Solano de UD_PAVIA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Loco Sanchez

Goles Goles

  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sanchez va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Voicu Aluaş, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Francisco Manrique va poder marcar per a Sanchez en un servei de cantonada picat per en Timoteu Montecelos quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Felix Dendara, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Romero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.