Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rayocf (1332348) - C.F. Mediona (794490) » 623040816: T56/J8/V

Liga 623040816 Información oficial sobre el partido 623040816 en Hattrick

02.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / V.164 (5677)

Agropollo Alineación oficial del equipo 'Agropollo' en el partido 0 - 0 Bayoom Gladiators Alineación oficial del equipo 'Bayoom Gladiators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Agropollo Alineación oficial del equipo 'Agropollo' en el partido 1 - 0 Bayoom Gladiators Alineación oficial del equipo 'Bayoom Gladiators' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agropollo

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Alf Berg de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 219 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Barnabás Gaskó va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Carlo van Enckhuyzen, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Denis Sochinskiy va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de AGP.

Bayoom Gladiators

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Laurenţiu Mihălţan va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Bayoom-g van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Martin Anda des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Deivid Espantoro, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Bayoom-g van sortir al contraatac al minut 42, però Tobias Breifang va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bayoom-g va anar a parar a la dreta de l'atac on en Martin Anda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bayoom-g va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ianis Lepuş va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, un refús desafortunat de Óscar Lazo Garcia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tobias Breifang no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Eduardo Soler va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.