Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Com jugam!!! (1333746) - R.S.M. (1372480) » 623036918: T56/J13/V

Liga 623036918 Información oficial sobre el partido 623036918 en Hattrick

07.07.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 13 / V.94 (5607)

Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 0 - 5 Atletico de Cuzco Alineación oficial del equipo 'Atletico de Cuzco' en el partido
0 - 1 Peter Konchellah (2')
0 - 2 Peter Konchellah (48')
0 - 3 Khantati Beausejour (78')
0 - 4 Massimo Pilloni (87')
0 - 5 Krzysztof Pigoń (88')
Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 0 - 5 Atletico de Cuzco Alineación oficial del equipo 'Atletico de Cuzco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 0 - 3 Atletico de Cuzco Alineación oficial del equipo 'Atletico de Cuzco' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Com jugam!!!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 17, el jugam!!! estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Amador Solivellas va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Atletico de Cuzco

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Peter Konchellah es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 108 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 48, en Don Weyens la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Peter Konchellah que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Khantati Beausejour des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 108 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Don Weyens és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Massimo Pilloni perquè aconseguís el 0 - 4. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Passaven 88 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Krzysztof Pigoń va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ever Alfredo Cunnigham al minut 16, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Atletico la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Ever Alfredo Cunnigham va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jordi Cardó va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Jordi Cardó va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Khantati Beausejour, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Don Weyens va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Khantati Beausejour de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ever Alfredo Cunnigham de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.