Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sevitia Team SCP (312533) - Tintín FC (1431336) » 623036629: T56/J11/V

Liga 623036629 Información oficial sobre el partido 623036629 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / V.89 (5602)

AC DaNCe TeaM Alineación oficial del equipo 'AC DaNCe TeaM' en el partido 2 - 3 Real Poldiñas Alineación oficial del equipo 'Real Poldiñas' en el partido
0 - 1 Luze Irusta (14')
0 - 2 Cristian Pavlovici (32')
İbrahim Zeyyad (73') 1 - 2
Jerry Kevany (84') 2 - 2
2 - 3 Elidon Ukëmema (89')
AC DaNCe TeaM Alineación oficial del equipo 'AC DaNCe TeaM' en el partido 2 - 3 Real Poldiñas Alineación oficial del equipo 'Real Poldiñas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC DaNCe TeaM Alineación oficial del equipo 'AC DaNCe TeaM' en el partido 2 - 0 Real Poldiñas Alineación oficial del equipo 'Real Poldiñas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC DaNCe TeaM

Goles Goles

  • 104 Minuto 73 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En İbrahim Zeyyad va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a DaNCe: 1 a 2 al minut 73.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Jerry Kevany s'emportà una gran ovació del públic local al minut 84, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wieger van den Hoek va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Pier Luigi Zanella va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Liridon Shkëmbi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luca Gagliano va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Fernando Ezequiel Arruabarrena va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): DaNCe va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jerry Kevany va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Luca Gagliano quasi marca en una jugada assajada de córner que Wieger van den Hoek havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El DaNCe va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Fernando Ezequiel Arruabarrena la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Real Poldiñas

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de R.Poldiñas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Luze Irusta va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Cristian Pavlovici va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, R.Poldiñas, al minut 32. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb 89 minuts jugats, Elidon Ukëmema de R.Poldiñas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El R.Poldiñas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Teodor Páv va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Luze Irusta de R.Poldiñas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.