Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villalbilla CF (435966) - Cruxados (1430718) » 623032160: T56/J14/V

Liga 623032160 Información oficial sobre el partido 623032160 en Hattrick

14.07.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 14 / V.9 (5522)

Chicharro Alineación oficial del equipo 'Chicharro' en el partido 5 - 3 Los CruXados Alineación oficial del equipo 'Los CruXados' en el partido
0 - 1 Rufus Craig (6')
Jorge Antonio Nycander (7') 1 - 1
Pedro Flores Bica (52') 2 - 1
Solveg Kortesa (55') 3 - 1
3 - 2 Apolo Kaggwa (56')
3 - 3 Remberto Caballero (61')
Florenci Condó (71') 4 - 3
Jorge Antonio Nycander (72') 5 - 3
Chicharro Alineación oficial del equipo 'Chicharro' en el partido 5 - 3 Los CruXados Alineación oficial del equipo 'Los CruXados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chicharro Alineación oficial del equipo 'Chicharro' en el partido 3 - 0 Los CruXados Alineación oficial del equipo 'Los CruXados' en el partido
Tiene suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicharro

Goles Goles

  • 112 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Chicharro equilibrava la balança al minut 7. En Jorge Antonio Nycander, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Chicharro contenien la respiració mentre en Pedro Flores Bica s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): Pedro Flores Bica va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Solveg Kortesa, que no va fallar i va marcar el 3 - 1.
  • 120 Minuto 71 (Gol de falta): El 4 - 3 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Florenci Condó al minut 71, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Chicharro i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Jorge Antonio Nycander va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Flores Bica va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Toghrul Batjargal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chicharro.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Chicharro va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Antonio Nycander en un 1 contra 1 amb el porter Marino Marasso, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Jorge Antonio Nycander de Chicharro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Real Gómez de Chicharro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los CruXados

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rufus Craig es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): En Mathias Primo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CruXados, un peu providencial d'en Apolo Kaggwa va situar el 3-2 al panell digital.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rufus Craig arribés a peus de Remberto Caballero, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a CruXados el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): CruXados va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Àlex Buscart va desviar el xut final de Saïd Sayah després d'una sèrie de rebots i molta confusió.