Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratas culeras (779131) - Salvem Montserrat (440383) » 621909906: T56/R1

Copa 621909906 Información oficial sobre el partido 621909906 en Hattrick

11.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 1

Onuba Alineación oficial del equipo 'Onuba' en el partido 4 - 2 Salvem Montserrat Alineación oficial del equipo 'Salvem Montserrat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Onuba Alineación oficial del equipo 'Onuba' en el partido 2 - 4 Salvem Montserrat Alineación oficial del equipo 'Salvem Montserrat' en el partido
Tiene suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,1 % 68,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onuba

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Onuba prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Kenni Astrup va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ramon Carné es va introduir dins la defensa central al minut 20, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Corria el minut 70, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Onuba s'avançava en el marcador després que en Kevin Kirkpatrick xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Onuba va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gabriele Malagola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Segismundo Ramos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Maestre Cozar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 205 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Kenni Astrup va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Ramon Carné, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Salvem Montserrat

Goles Goles

  • 152 Minuto 52 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Vice Jadrelić va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 52 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Aroldo De David que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jackson Jadira que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan Wilfrid Varlet va estar a punt de posar per davant a Montserrat amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 任 (Ren) 贵全 (Guiquan) va impedir un gol cantat.