Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AndalucíaCF (1420229) - Echevarría del Palo (440236) » 621909665: T56/R1

Copa 621909665 Información oficial sobre el partido 621909665 en Hattrick

11.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 1

Barçampeon Alineación oficial del equipo 'Barçampeon' en el partido 8 - 7 Makiflaky Alineación oficial del equipo 'Makiflaky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barçampeon Alineación oficial del equipo 'Barçampeon' en el partido 2 - 1 Makiflaky Alineación oficial del equipo 'Makiflaky' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barçampeon

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Corria el minut 27 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pablo Molviedro, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Barçampeon va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en José Dolarroga, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Guillermo Viguri va donar a Barçampeon un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Gregori Calderó del Barçampeon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): En Enric Arreche va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barçampeon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 104 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barçampeon va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gregori Calderó va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enric Arreche es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Rochafrida de Barçampeon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Dolarroga de Barçampeon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Raúl Rochafrida va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per José Dolarroga de Barçampeon anava molt fort i col·locat però Ausiàs Marcó no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Enric Arreche va clavar el 5 - 5 per a Barçampeon amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alberto Franganillo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ausiàs Marcó va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Barçampeon i 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Barçampeon, Miguel Reyes, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Víctor Villagrán de Barçampeon, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ausiàs Marcó en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Gregori Calderó de Barçampeon, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ausiàs Marcó en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.

Makiflaky

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Makiflaky van mostrar una bona compenetració quan al minut 39 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Orlando Sanderink va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 en Pedro Pablo Arenas va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): Als 86 minuts de partit, Pedro Pablo Arenas de Makiflaky va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rhun Webb de Makiflaky va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Pedro Pablo Arenas que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 94 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Makiflaky va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Artemi Galaz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Govert Loorbach, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 103 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Govert Loorbach de Makiflaky es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Pedro Pablo Arenas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Makiflaky.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Makiflaky Govert Loorbach no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Claudio Reguera es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Makiflaky Artemi Galaz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Claudio Reguera. El marcador continuava 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Mika Müksch de Makiflaky, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Claudio Reguera en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Makiflaky Antonio Silva Carvajal va intentar enganyar Claudio Reguera amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 6.
  • 057 Minuto 132 (Penalti marcado (nervioso)): A en José Marcha de Makiflaky li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Claudio Reguera posant el 7 - 7 a l'electrònic.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ausiàs Marcó va xutar fora per a Makiflaky, el marcador es va quedar igual: 8 - 7, ja es veia a venir!