Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dimonis FC (1368236) - Los Osos de Noega (1437117) » 621909527: T56/R1

Copa 621909527 Información oficial sobre el partido 621909527 en Hattrick

11.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 1

bonsi team Alineación oficial del equipo 'bonsi team' en el partido 3 - 5 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bonsi team Alineación oficial del equipo 'bonsi team' en el partido 2 - 2 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,3 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bonsi team

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del bonsi s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joaquín Celemín que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 43 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Després de 44 minuts de partit, Orest Łapiak igualava per bonsi en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): bonsi va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 61 Diego Ibañez Pacheco va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Floriant Sagot va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Diego Ibañez Pacheco va servir per deixar enrere el gegant Jaime Egamendia al minut 41, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): bonsi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaime Verhaest va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfredo Puig Cerda.
  • 201 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Al minut 112, Yannick Lepot va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Los Osos de Noega

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Israel Montero va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Israel Montero donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Jaime Egamendia que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Noega va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 96. Roger Guadall va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 101 (Gol por la derecha): Al minut 101, Noega va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Iván Serna, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Iván Serna quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mees Deetman, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 274 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Marko Lazarević que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Abdelqawi Lahmouz quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.