Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chorrillo F.C. (123514) - Patatón Parriba (122388) » 621908924: T56/R1

Copa 621908924 Información oficial sobre el partido 621908924 en Hattrick

11.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 1

Rurrenabaque Alineación oficial del equipo 'Rurrenabaque' en el partido 5 - 6 Gijon All Boys Alineación oficial del equipo 'Gijon All Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Rurrenabaque Alineación oficial del equipo 'Rurrenabaque' en el partido 5 - 6 Gijon All Boys Alineación oficial del equipo 'Gijon All Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 31,0 % 41,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rurrenabaque

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jesús Inguanzo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 17.
  • 102 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Als 23 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Rurrenabaque va acabar amb la pilota als peus de Kazimierz Brdak que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 103 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Nicola Simon va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 4.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Diego Sánchez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 83, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jesús Inguanzo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rurrenabaque se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 11 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Diego Sánchez va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Vít Tichý el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Rurrenabaque per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 97, quan Benjamin Resl va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Gijon All Boys

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Gijon es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Nicolas Égo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Klaudiusz Breza que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Gijon.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Haymo Handl va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Petja Rytinki de Gijon va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 88 minuts Vít Tichý va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 5 - 5.
  • 174 Minuto 113 (Gol de penalti): Gijon va posar-se per davant 5 - 6 mitjançant un penal polèmic que Jacint Maré va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Haymo Handl va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jędrzej Dziadyk, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mateo Ama.