Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tryko13 (1599977) - F.c. Barcelona a (123250) » 621908499: T56/R1

Copa 621908499 Información oficial sobre el partido 621908499 en Hattrick

11.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 1

FC iaredan Alineación oficial del equipo 'FC iaredan' en el partido 3 - 4 F.c. Barcelona a Alineación oficial del equipo 'F.c. Barcelona a' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC iaredan Alineación oficial del equipo 'FC iaredan' en el partido 1 - 1 F.c. Barcelona a Alineación oficial del equipo 'F.c. Barcelona a' en el partido
Tiene suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC iaredan

Goles Goles

  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Bautista Arik Gulino va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de iaredan, Conan Teixedo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Lourenzo Cabeza va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Lourenzo Cabeza, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Francisco Jesús Suárez va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de iaredan i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rafael Berrendero Díaz va xutar fora per a iaredan, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de iaredan Conan Teixedo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco Jesús Suárez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de iaredan Caetano Lamelas, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Francisco Jesús Suárez. El marcador continuava 2 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Vincenzo Casucci de iaredan, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francisco Jesús Suárez en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.

F.c. Barcelona a

Goles Goles

  • 105 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Mario Chinellato va descol·locar totalment la defensa contrària i Gregori Agustench no va perdonar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Barcelona van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ralf-Peter Haselnuß va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Barcelona, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Archibald Loh va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Rendert Frenkens va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Ralf-Peter Haselnuß va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barcelona va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ralf-Peter Haselnuß va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 103 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ralf-Peter Haselnuß ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Chinellato.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Archibald Loh de Barcelona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mario Chinellato va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaime Iborra de Barcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Munio Arriaga va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Barcelona, Francisco Jesús Suárez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Barcelona, Archibald Loh, col·locà la pilota just a les mans d'en Rafael Berrendero Díaz. El marcador: 2 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Baldomero Aretio xutant per a Barcelona va fer anar la pilota just on la volia, però Rafael Berrendero Díaz, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Rendert Frenkens anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Barcelona.