Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NYEVO GURONA2024VIEO (1596351) - Independent Santa Fe (1418265) » 621908407: T56/R1

Copa 621908407 Información oficial sobre el partido 621908407 en Hattrick

11.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 1

La banda del moco Alineación oficial del equipo 'La banda del moco' en el partido 0 - 3 Independent Santa Fe Alineación oficial del equipo 'Independent Santa Fe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La banda del moco Alineación oficial del equipo 'La banda del moco' en el partido 0 - 4 Independent Santa Fe Alineación oficial del equipo 'Independent Santa Fe' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La banda del moco

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 25, tothom va saber perquè en Adrián Fernández Peñaranda era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al 66, Tomás Sanz Escribano hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ejgil Seeberg. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Primo Robles Acuña de banda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50 del partit, Primo Robles Acuña de l'equip banda, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Independent Santa Fe

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, ISF es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Balázs Apáti-Nagy es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): ISF va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Loïc Amiot va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Mohamad Aljanaini va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Loïc Amiot va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Florencio Balboa va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pieter de Vogt rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): ISF va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniele Alessi va desviar el xut final de Balázs Apáti-Nagy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): ISF quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Balázs Apáti-Nagy va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mohamad Aljanaini de ISF es va guanyar la targeta groga merescudament.