Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Casteneta (1337288) - M. City (1597997) » 621908190: T56/R1

Copa 621908190 Información oficial sobre el partido 621908190 en Hattrick

11.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 1

Flamura Rosie Buzescu 1 Alineación oficial del equipo 'Flamura Rosie Buzescu 1' en el partido 0 - 5 Rápido Bahía sad Alineación oficial del equipo 'Rápido Bahía sad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Flamura Rosie Buzescu 1 Alineación oficial del equipo 'Flamura Rosie Buzescu 1' en el partido 1 - 4 Rápido Bahía sad Alineación oficial del equipo 'Rápido Bahía sad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flamura Rosie Buzescu 1

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Jordan Barendrecht hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Tommy Brondi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Flamura van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Romain Chesnay des de l'esquerra va sortir desviat.

Rápido Bahía sad

Goles Goles

  • 105 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 44, Salvador Clofent va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Marcello Bulleri que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Jorge Valcarce va aprofitar un error defensiu al minut 44, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a R.BH.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, R.BH va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pedro Gómez, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Ángel Pimentel va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a R.BH gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ángel Pimentel el va rematar Baltasar Bagaria amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ángel Pimentel va rebre molts aplaudiments. Al minut 24 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): R.BH va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Noman Zahid va desviar el xut final de Marcello Bulleri després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Carmelo Luque de R.BH, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Al minut 86 en Salvador Clofent va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.