Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Polvoranca (1437340) - Real SAS CF (772982) » 621907793: T56/R1

Copa 621907793 Información oficial sobre el partido 621907793 en Hattrick

11.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 1

Atletico Polvoranca Alineación oficial del equipo 'Atletico Polvoranca' en el partido 2 - 4 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Polvoranca Alineación oficial del equipo 'Atletico Polvoranca' en el partido 0 - 2 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Polvoranca

Goles Goles

  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Gillen Aletxa va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Polvoranca, al minut 59. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Polvoranca, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Andrei Ciutacu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Polvoranca va anar a parar a la dreta de l'atac on en Julio Tío Sánchez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 100 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rafael Mira va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 100 de joc.
  • 242 Minuto 110 (Ocasión de contra por la izquierda): Polvoranca van sortir al contraatac al minut 110, però Andrei Ciutacu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Adrian Sierro, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Asier Gamarriola va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Polvoranca i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Polvoranca, Edgardo Sapelli, col·locà la pilota just a les mans d'en Asier Gamarriola. El marcador: 1 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Polvoranca, Pol Colomina, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gillen Aletxa de Polvoranca va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Real SAS CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Guillermo Fernández Landa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a SAS.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 13 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 13, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Marco Antonio Nievas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luis Yturbe al minut 49, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Héctor Cabriales va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 97, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marek Miksa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 109 (Ocasión por el centro): SAS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 109, quan Luis Yturbe va quedar-se sol davant el porter Marek Miksa, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, José Vicente Barriomartín de SAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Sergio Ossorio anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a SAS.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Marco Antonio Nievas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de SAS Benxamín Meilán va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Marek Miksa va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 2 - 4