Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nataliaalbertoelisa (772292) - bya (990396) » 621907632: T56/R1

Copa 621907632 Información oficial sobre el partido 621907632 en Hattrick

11.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 1

nataliaalbertoelisa Alineación oficial del equipo 'nataliaalbertoelisa' en el partido 6 - 7 bya Alineación oficial del equipo 'bya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nataliaalbertoelisa Alineación oficial del equipo 'nataliaalbertoelisa' en el partido 1 - 0 bya Alineación oficial del equipo 'bya' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nataliaalbertoelisa

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Sebastian Świergosz del nataliaalbertoelisa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de nataliaalbertoelisa Jorge Miguel Sáenz Malo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ignacio Veigas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de nataliaalbertoelisa, Onésimo Urbas, col·locà la pilota just a les mans d'en Ignacio Veigas. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de nataliaalbertoelisa, Hayden Fitzakerly, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Adrián Mariano, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ignacio Veigas va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de nataliaalbertoelisa i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Sebastian Świergosz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Pablo Zuazo Bernabeu de nataliaalbertoelisa, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ignacio Veigas en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de nataliaalbertoelisa, Luís Vieira Jesus, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Folkert Jan Buurstee va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de nataliaalbertoelisa Timon Penzeneder va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

bya

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bya va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Agustín Gazón va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): bya van sortir al contraatac al minut 41, però Miguel Luis González Cuenia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bya va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ermanno Ardondi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): bya van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 55, però el xut de Lütfi Songür des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 98 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del bya sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Felipe Exerrat, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 98 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 102 (Ocasión por el centro): bya va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 102, quan Lütfi Songür va quedar-se sol davant el porter Folkert Jan Buurstee, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ignacio Veigas de bya, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Folkert Jan Buurstee en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Javier Ríos Martinez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a bya.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Federico Calella de bya va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Miguel Luis González Cuenia de bya va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): En Felipe Exerrat no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Folkert Jan Buurstee encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 3 per a bya.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En José Velarde anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a bya.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Lütfi Songür anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a bya.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En Agustín Gazón anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a bya.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): Ermanno Ardondi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.