Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cruchs (315523) - os samurais (994528) » 620723476: T55/R5

Copa 620723476 Información oficial sobre el partido 620723476 en Hattrick

17.01.2018 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 5

Cruchs Alineación oficial del equipo 'Cruchs' en el partido 10 - 9 os samurais Alineación oficial del equipo 'os samurais' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Cruchs Alineación oficial del equipo 'Cruchs' en el partido 4 - 3 os samurais Alineación oficial del equipo 'os samurais' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,6 % 29,1 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cruchs

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, Cruchs aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Florentino Cicero va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Victorio Jiménez de Parga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Cruchs es posava per davant!
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Quique Urtado va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Florentino Cicero de Cruchs, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Israel Clavero va donar a Cruchs un avantatge de 5 - 4, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Victorio Jiménez de Parga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kalle Götze va rematar alt.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Israel Clavero va estar a punt d'acabar en gol al minut 104, però el porter visitant Régis Le Mell va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Cruchs va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Victorio Jiménez de Parga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Régis Le Mell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Cruchs Álvaro Cardil no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Régis Le Mell es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Stefan Dominikowski de Cruchs, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Régis Le Mell en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Leocadio Barilla anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a Cruchs.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Israel Clavero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 8 per a Cruchs.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Florentino Cicero va clavar el 10 - 9 per a Cruchs amb una precisió mil·limètrica.

os samurais

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de samurais va ser finalitzada des de l'esquerra per José Manuel Pérez al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Richi Señor va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de samurais i marcant el 3 - 2.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): samurais va aconseguir el 3 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alfred Kroc, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carlo Cicirelli que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Afshin Chitforoush que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 79, quan Afshin Chitforoush va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Richi Señor va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en José Manuel Pérez, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del samurais va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Carlo Cicirelli no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucas Nadal de samurais la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! José Manuel Pérez de samurais va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de samurais, Régis Le Mell, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Paolo De Furia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 8.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Afshin Chitforoush anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 9 per a samurais.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): 田 (Tian) 霆滨 (Tingbin), molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Álvaro Cardil va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de samurais i 10 - 9 al marcador.