Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SORIA UNITED (989529) - FC Calandracos (439044) » 620609614: T55/R4

Copa 620609614 Información oficial sobre el partido 620609614 en Hattrick

10.01.2018 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 4

SORIA UNITED Alineación oficial del equipo 'SORIA UNITED' en el partido 0 - 3 www.lahiladora.com Alineación oficial del equipo 'www.lahiladora.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SORIA UNITED Alineación oficial del equipo 'SORIA UNITED' en el partido 0 - 1 www.lahiladora.com Alineación oficial del equipo 'www.lahiladora.com' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SORIA UNITED

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de UNITED va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hilaire Dao, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Armin Nerb no oblidarà el que li va passar durant el minut 75. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abauntz Dudagoiti de UNITED va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

www.lahiladora.com

Goles Goles

  • 187 Minuto 24 (Gol tiro lejano): L'entrenador del lahiladora va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 24 va arribar el 0 - 1 quan en Marbert Strand va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 70 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del lahiladora va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Tony Baader en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 2.
  • 187 Minuto 73 (Gol tiro lejano): Després de 73 minuts el lahiladora, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Alexander Kurock sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alexandros Giangoudakis, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reiner Wezold.