Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mazo System (437377) - telepizza domicilio (1585790) » 620448870: T55/R3

Copa 620448870 Información oficial sobre el partido 620448870 en Hattrick

03.01.2018 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 3

Mazo System Alineación oficial del equipo 'Mazo System' en el partido 3 - 4 GranAstur B Alineación oficial del equipo 'GranAstur B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mazo System Alineación oficial del equipo 'Mazo System' en el partido 2 - 0 GranAstur B Alineación oficial del equipo 'GranAstur B' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mazo System

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fidel Graells, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del System se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 110 Minuto 110 (Gol de falta): Al minut 110, System van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Fidel Graells va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): System va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sascha Höfer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Amb 68 minuts disputats, Fidel Graells gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Miguel Peralta va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de System Marios Protopsaltis va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Fidel Graells va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Xavi Guri xutant per a System va fer anar la pilota just on la volia, però Miguel Peralta, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sascha Höfer de System anava molt fort i col·locat però Miguel Peralta no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mario Rodrigo Pecina va xutar fora per a System, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!

GranAstur B

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tyler Doyle de GranAstur es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 108 (Gol de contra por el centro): El GranAstur era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Benjamín Villazán va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Eizmendi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GranAstur va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mauro Rada Martínez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Moncef Berioucha de GranAstur va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de GranAstur, Mauro Rada Martínez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Jorge Capdevila anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a GranAstur.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Tyler Doyle de GranAstur va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Miguel Peralta, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Marios Protopsaltis va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de GranAstur i 3 - 4 al marcador.