Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chinchón Utd. (1421428) - Cuberitos United (991313) » 620448788: T55/R3

Copa 620448788 Información oficial sobre el partido 620448788 en Hattrick

03.01.2018 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 3

Chinchón Utd. Alineación oficial del equipo 'Chinchón Utd.' en el partido 2 - 3 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Chinchón Utd. Alineación oficial del equipo 'Chinchón Utd.' en el partido 4 - 1 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
Tiene mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chinchón Utd.

Goles Goles

  • 104 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Chinchón al minut 68. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Aðalbjörn Ríkarðsson va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Valentino Figueroa va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Aðalbjörn Ríkarðsson no oblidarà el que li va passar durant el minut 66. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Aðalbjörn Ríkarðsson quasi empata el partit per a Chinchón, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Chinchón a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Andulis Kampars va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 93 per blocar una centrada d'en Göran Knutsson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chinchón.

Cuberitos United

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jüri Mustakivi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 51 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Renátó Somogyi no va poder aturar Elias Boggel de Cuberitos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 51 el 0 - 2.
  • 140 Minuto 110 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Cuberitos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Elias Boggel va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jüri Mustakivi va intentar anar-se'n per velocitat al minut 9 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Evert-Jan Lijnkamp quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marcus Rothenbücher, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pavlos Lagonikidis de Cuberitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.