Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olimpiacojos_CF (488834) - cebollo. fc (1462784) » 620448707: T55/R3

Copa 620448707 Información oficial sobre el partido 620448707 en Hattrick

03.01.2018 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 3

Humildes CF Alineación oficial del equipo 'Humildes CF' en el partido 3 - 4 Universidad Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Universidad Zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Humildes CF Alineación oficial del equipo 'Humildes CF' en el partido 3 - 0 Universidad Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Universidad Zaragoza' en el partido
Tiene un resultado normal 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Humildes CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 92 (Gol evento especial córner peinado): En Roger Cabañó entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Humildes, un peu providencial d'en Soriano Colom va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Humildes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Ayneto en un 1 contra 1 amb el porter Nikolay Karaboychev, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Francisco Ayneto va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Krisztián Szák va enviar un xut des de 40 metres al minut 24, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): En Krisztián Szák va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 26, però el porter visitant Nikolay Karaboychev el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Laurent Vitry va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Nikolay Karaboychev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Humildes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 78, quan Roger Cabañó va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): El Humildes ho intentava per la dreta per mitjà de César Deza, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Humildes Ricão Pascal va intentar enganyar Nikolay Karaboychev amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Humildes, Roger Cabañó, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Laurent Vitry anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Humildes.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Igeldo Areibio de Humildes anava molt fort i col·locat però Nikolay Karaboychev no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Humildes Yachin Zeev va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Universidad Zaragoza

Goles Goles

  • 161 Minuto 119 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 119 minuts Niku Alm va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Universidad sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Andries Luns, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 11 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Humildes. La jugada d'estratègia del Universidad per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Wies Baudelet va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Universidad, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Wies Baudelet va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Universidad van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Landelino Vilabeirán va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Landelino Vilabeirán va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Universidad Niku Alm no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Yachin Zeev es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Mika-Petteri Kirstua de Universidad, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Yachin Zeev en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Andries Luns va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Wies Baudelet va xutar fora per a Universidad, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!