Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terranovacool (1368204) - Valdefierro F.C (125072) » 620448358: T55/R3

Copa 620448358 Información oficial sobre el partido 620448358 en Hattrick

03.01.2018 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 3

Lagar C.F. Alineación oficial del equipo 'Lagar C.F.' en el partido 7 - 5 Veinte de Junio Alineación oficial del equipo 'Veinte de Junio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Lagar C.F. Alineación oficial del equipo 'Lagar C.F.' en el partido 7 - 0 Veinte de Junio Alineación oficial del equipo 'Veinte de Junio' en el partido
Tiene un resultado normal 7.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lagar C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Olav Hylland, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Lagar es posava per davant!
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, el Lagar va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Camil Munich, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Lagar s'avançava al marcador al minut 44, després d'un rebot que va caçar en Tomasz Niebrzydowski per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tomasz Niebrzydowski, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Lagar.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 84, Olav Hylland de Lagar empatava el partit: 5 - 5.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Lagar va aconseguir el 6 - 5 que desfeia l'empat quan al minut 87 Enrique Guazola va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Salva Mazarredo va incrementar l'avantatge de Lagar amb el 7 - 5 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Salva Mazarredo va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Lagar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos Gustavo Cadorra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Javier Carrión.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Yifruy Bachiri, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Veinte de Junio

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 18 minuts Ēriks Asmis va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Calcina de Veinte va fer un bon esprint per escapar-se de Yifruy Bachiri i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!
  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Veinte seguien lluitant fins al final. Al minut 69, fruit d'aquests esforços, Aristóteles Resende va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Yifruy Bachiri no va poder aturar Manuel Calcina de Veinte, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 74 el 4 - 4.
  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Javier Carrión va descol·locar totalment la defensa contrària i Ēriks Asmis no va perdonar i va marcar el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Calcina va intentar anar-se'n per velocitat al minut 44 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uhin Sagastasoloa de Veinte va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.