Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hombres lagarto (777888) - CF Alpaloypadentro (1418249) » 620448262: T55/R3

Copa 620448262 Información oficial sobre el partido 620448262 en Hattrick

03.01.2018 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 3

hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido 5 - 3 Coco-loco Alineación oficial del equipo 'Coco-loco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido 3 - 3 Coco-loco Alineación oficial del equipo 'Coco-loco' en el partido
Tiene suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,8 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hombres lagarto

Goles Goles

  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Alejandro Sánchez Dávila va descol·locar totalment la defensa contrària i Ernesto Jubera no va perdonar i va marcar el 1 - 2.
  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 del partit, el jugador Pablo Solís de hombres va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Stoycho Novev va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 70.
  • 121 Minuto 98 (Gol por el centro): hombres va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 98 Dennis Hierstetter va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 111 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de hombres va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stoycho Novev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Coco-loco

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Coco-loco va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Viktor Hanc, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Joris Van De Keere que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Emilian Dakowicz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): El jugador de Coco-loco Viktor Hanc va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 62 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Batyrbek Kymbat Uulu de Coco-loco, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nicola Pirarba després de 10 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jaime Cañellas va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Coco-loco quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Iván Ceta va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Emilian Dakowicz després que el jugador de Coco-loco li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.