Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Matrículas (778291) - Necritos (1458731) » 620447890: T55/R3

Copa 620447890 Información oficial sobre el partido 620447890 en Hattrick

03.01.2018 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 3

la sabinita fc Alineación oficial del equipo 'la sabinita fc' en el partido 1 - 3 Joaky C.F Alineación oficial del equipo 'Joaky C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la sabinita fc Alineación oficial del equipo 'la sabinita fc' en el partido 1 - 1 Joaky C.F Alineación oficial del equipo 'Joaky C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,7 % 37,2 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la sabinita fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 66 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 66 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Claudiu Petroaia, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el sabinita a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Claudiu Petroaia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 210 Minuto 22 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Claudiu Petroaia quasi empata el partit al minut 22, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Ayden Keyte va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Rubén Aedo de sabinita va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 梁 (Leung) 誠佑 (Chengyou) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Joaky C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kay Bahr que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Joaky.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Kay Bahr va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Antonio Lobo Heras sempre és una garantia. Al minut 29, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Alarabi Zurbano marcar el 0 - 3 per al Joaky.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Ermenter Raventós va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en José María Alberca Fernández, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en José María Alberca Fernández va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.