Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Science Club (125928) - Los Antoniños (309799) » 620262533: T55/R2

Copa 620262533 Información oficial sobre el partido 620262533 en Hattrick

27.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 2

Tatototi Alineación oficial del equipo 'Tatototi' en el partido 2 - 3 Los Antoniños Alineación oficial del equipo 'Los Antoniños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tatototi Alineación oficial del equipo 'Tatototi' en el partido 2 - 0 Los Antoniños Alineación oficial del equipo 'Los Antoniños' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tatototi

Goles Goles

  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): En David Domenik Kamberger encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Codrin Voronca només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Tatototi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Marco Giroldini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Marco Giroldini del Tatototi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Codrin Voronca, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Pol Casals gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ignacio 'Superman' Valero Ríos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Codrin Voronca va estar a punt d'acabar en gol al minut 100, però el porter visitant Ignacio 'Superman' Valero Ríos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pol Casals.
  • 510 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 115, Lukas Sochurek de Tatototi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador José María Erosa de Tatototi va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Ahvo Lehtovuori va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pol Casals va xutar fora per a Tatototi, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tatototi Lukas Sochurek va intentar enganyar Ignacio 'Superman' Valero Ríos amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Codrin Voronca, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ignacio 'Superman' Valero Ríos va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Tatototi i 2 - 3 al marcador.

Los Antoniños

Goles Goles

  • 186 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Antoniños va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Fernando Reinares, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José María Erosa va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ricardo Tainta va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 39, un contraatac del Antoniños no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Enrique Montoro perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pol Casals va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 41 de joc.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Antoniños sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Ozores, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 52 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 110 (Ocasión de contra por la izquierda): Antoniños van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 110, però Fernando Reinares va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Fernando Reinares de Antoniños va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Antoniños Hipolito Ceballos, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ahvo Lehtovuori. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Enrique García de Coaña de Antoniños, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ahvo Lehtovuori en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Antoniños Enrique Montoro va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Iván Moya Prieto de Antoniños va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 3 al marcador.