Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayer Leverkusen 16 (314560) - Estela Reynolds Fan Club (1456021) » 620261974: T55/R2

Copa 620261974 Información oficial sobre el partido 620261974 en Hattrick

27.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 2

Bayer Leverkusen 16 Alineación oficial del equipo 'Bayer Leverkusen 16' en el partido 4 - 3 Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bayer Leverkusen 16 Alineación oficial del equipo 'Bayer Leverkusen 16' en el partido 3 - 1 Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer Leverkusen 16

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Passat el minut 78 de joc, 宗史 (Munefumi) 藤原 (Fujiwara) facilitava les coses al Leverkusen amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Amaro Caleiras va donar a Leverkusen un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 97 (Gol por el centro): Al minut 97 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gonzalo Iguereta ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Leverkusen es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 101 (Gol por el centro): Al minut 101 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tihomir Martinov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Leverkusen.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Javier Carpiteiro del Leverkusen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Leverkusen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Francisco Arnedo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lorenz Husum.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Luiz Roberto Farinazzo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Tihomir Martinov va estar a punt d'empatar per a Leverkusen quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lorenz Husum va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 el Leverkusen va posar setge sobre la defensa central visitant però en Luiz Roberto Farinazzo no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tihomir Martinov va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Lorenz Husum va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Iguereta de Leverkusen es va guanyar la targeta groga merescudament.

Estela Reynolds Fan Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): pechotes agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Amadeusz Brewka amb mestria.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 81 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Claude-Oliver Silbitzer.
  • 119 Minuto 105 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Claude-Oliver Silbitzer el va rematar Crispiniano Brota amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pechotes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yeray Ramos López, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Óscar Dito va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Frechel va aconseguir desviar el seu xut a córner.