Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TechnoGoL (1455924) - Oviedo Moderno (439238) » 620261643: T55/R2

Copa 620261643 Información oficial sobre el partido 620261643 en Hattrick

27.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 2

Klaatu Barada Nikto Alineación oficial del equipo 'Klaatu Barada Nikto' en el partido 4 - 2 Puente Romano Alineación oficial del equipo 'Puente Romano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Klaatu Barada Nikto Alineación oficial del equipo 'Klaatu Barada Nikto' en el partido 2 - 1 Puente Romano Alineación oficial del equipo 'Puente Romano' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,3 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Klaatu Barada Nikto

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 48 gràcies a la jugada de Abdelmouhy Hedidan, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Abdelmouhy Hedidan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Bladi Zuloa de Klaatu va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Klaatu Chong Yong Siong no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dídac Ballarà es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jon Artzubia, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Dídac Ballarà va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Klaatu i 3 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Benno Rüsch va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Klaatu a la tanda de penals: 4 - 2!

Puente Romano

Goles Goles

  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Klaatu. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 郭 (Kwok) 弘力 (Hongli) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Puente es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Miguel Nadal va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andrzej Rubak va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Miguel Nadal va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Roman Latin va estar a punt de posar per davant a Puente amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Bitlloch va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Matías Jesús Soliño va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Bitlloch va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 霍 (Huo) 慈文 (Ciwen) de Puente va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Rovira de Puente es va emportar una amonestació al minut 99 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Miguel Nadal de Puente és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alfred Boderé va xutar fora per a Puente, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Andrzej Rubak de Puente va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Roman Latin de Puente va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.