Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bustop (1340153) - Housel Rose's (315122) » 620261399: T55/R2

Copa 620261399 Información oficial sobre el partido 620261399 en Hattrick

27.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 2

bustop Alineación oficial del equipo 'bustop' en el partido 1 - 2 Hattrick.Club.Reusenc Alineación oficial del equipo 'Hattrick.Club.Reusenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bustop Alineación oficial del equipo 'bustop' en el partido 1 - 1 Hattrick.Club.Reusenc Alineación oficial del equipo 'Hattrick.Club.Reusenc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bustop

Goles Goles

  • 104 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Víctor Lledó va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Víctor Lledó que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Juan Carlos Bel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Hattrick.Club.Reusenc

Goles Goles

  • 187 Minuto 75 (Gol tiro lejano): Després de 75 minuts el HC Reusenc, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Gianluca Daddario sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 80 (Gol tiro lejano): Era obvi que el HC Reusenc volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 80 van aconseguir marcar quan en Bolesław Wardas va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 16 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del HC Reusenc va deixar en bona posició a en Gianluca Daddario per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): HC Reusenc van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 71 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Gianluca Daddario no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bolesław Wardas de HC Reusenc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Bahaeddine Aouaq de HC Reusenc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lucian-Ionuţ Tudorache de HC Reusenc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.