Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chavosteam return (1414290) - cebollo. fc (1462784) » 620261395: T55/R2

Copa 620261395 Información oficial sobre el partido 620261395 en Hattrick

27.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 2

Real Rioja Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Rioja Balompié' en el partido 5 - 7 Universidad Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Universidad Zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Rioja Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Rioja Balompié' en el partido 2 - 1 Universidad Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Universidad Zaragoza' en el partido
Tiene bastante suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,5 % 17,1 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Rioja Balompié

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Carlos Ruiz va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats van embogir quan en Christian Manolino va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Balompié.
  • 121 Minuto 97 (Gol por el centro): Marcel Willfahrt va donar a Balompié un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Sofus Odgaard quasi dona a Balompié l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Nacho Sánchez de Balompié va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Marcel Willfahrt del Balompié ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Carlton Fulton de Balompié gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Balompié 宋 (Song) 慈祥 (Cixiang), dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nikolay Karaboychev. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Óscar Sangrán va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Pedro Molins de Balompié va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Alberto Valle va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Balompié a la tanda de penals: 5 - 6!

Universidad Zaragoza

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Landelino Vilabeirán rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Mika-Petteri Kirstua, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Universidad eren letals, i Andries Luns va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.
  • 161 Minuto 109 (Gol por el centro): Als 109 minuts de partit, Nicolas Wapf de Universidad va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Universidad va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Nicolas Wapf es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolas Wapf de Universidad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Universidad Niku Alm no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 宋 (Song) 慈祥 (Cixiang) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Mika-Petteri Kirstua de Universidad, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival 宋 (Song) 慈祥 (Cixiang) en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Universidad, Andries Luns, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 6 al marcador.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Benjamin Delbart va clavar el 5 - 7 per a Universidad amb una precisió mil·limètrica.