Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Gijón (1458603) - GahanC.F. (489792) » 620260738: T55/R2

Copa 620260738 Información oficial sobre el partido 620260738 en Hattrick

27.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 2

Aleixit C.F. Alineación oficial del equipo 'Aleixit C.F.' en el partido 1 - 7 GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Aleixit C.F. Alineación oficial del equipo 'Aleixit C.F.' en el partido 1 - 5 GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aleixit C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Als 82 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Aleixit va acabar amb la pilota als peus de Rafael Castelldasens que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Pedro Rafael Mires va ser clau en la jugada d'atac de Aleixit al minut 30, quan ell mateix va fer una passada brutal a Filipp Bronzov, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Filipp Bronzov no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Freddie Brockey de Aleixit es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Freddie Brockey se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

GahanC.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del GahanC.F. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Nasos Argiros va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 28, GahanC.F. va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Veniamin Dedechko.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a GahanC.F. l'avantatge per 0 - 3. Adolf de Fraipont en va ser l'anotador.
  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El GahanC.F. va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Theo Messling rematés de volea a la xarxa. El 0 - 4 pujava al marcador al minut 34.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bogdan Kubka de GahanC.F. l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 71 de partit.
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): Veniamin Dedechko de GahanC.F. va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Sergio Suárez que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 6 al marcador.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El GahanC.F. sempre confia amb les genialitats d'en Fernando Vidal Moragas; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Adolf de Fraipont va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 208 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fernando Vidal Moragas va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Sergio Suárez aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Fernando Vidal Moragas de GahanC.F. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Theo Messling de GahanC.F. es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.