Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chineti's Team (1455127) - Titos C. F. (1364899) » 620260733: T55/R2

Copa 620260733 Información oficial sobre el partido 620260733 en Hattrick

27.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 2

Chineti's Team Alineación oficial del equipo 'Chineti's Team' en el partido 7 - 5 Titos C. F. Alineación oficial del equipo 'Titos C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chineti's Team Alineación oficial del equipo 'Chineti's Team' en el partido 2 - 1 Titos C. F. Alineación oficial del equipo 'Titos C. F.' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,4 % 11,7 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chineti's Team

Goles Goles

  • 190 Minuto 32 (Gol de falta): El Víctor Bermejo va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Chinetis. 1-2.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Passat el minut 42 de joc, Daniel Gudiel facilitava les coses al Chinetis amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Víctor Bermejo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Chinetis es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Chinetis va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Vital Giraldell va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Mauricio Vargas va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Andoni Villalpando arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chil-Sung Choi.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): Vital Giraldell de Chinetis va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Mauricio Vargas s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Atilano Xens va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Chinetis, Víctor Bermejo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Chinetis Chil-Sung Choi va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Mauricio Vargas va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 7 - 5

Titos C. F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jesús Sivit Gañán va treure un córner llarg cap al segon pal que en Javier Iglesias, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Titos per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 26. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Jesús Sivit Gañán. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 74 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Elias Sousa.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 95 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Gerard Sorribas va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Daniel Gudiel el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 273 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Titos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Atilano Xens va desviar el xut final de Javier Iglesias després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Marvin Asperg després que el jugador de Titos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Josep Maria Rosés de Titos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jesús Sivit Gañán de Titos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Atilano Xens en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Titos Gerard Sorribas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Atilano Xens es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Javier Iglesias de Titos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Óscar Fernández Perdones va xutar fora per a Titos, el marcador es va quedar igual: 7 - 5, ja es veia a venir!