Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albinegra Emirates (775938) - Crumb Team (774363) » 620260018: T55/R2

Copa 620260018 Información oficial sobre el partido 620260018 en Hattrick

27.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 2

Albinegra Emirates Alineación oficial del equipo 'Albinegra Emirates' en el partido 0 - 4 Crumb Team Alineación oficial del equipo 'Crumb Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Albinegra Emirates Alineación oficial del equipo 'Albinegra Emirates' en el partido 0 - 1 Crumb Team Alineación oficial del equipo 'Crumb Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albinegra Emirates

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Bogdan Przybyłowicz va ridiculitzar a en Stig Strømsli amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 50, un contraatac del Albinegra no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Marian Jiga perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Przybyłowicz de Albinegra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Crumb Team

Goles Goles

  • 187 Minuto 21 (Gol tiro lejano): Després de 21 minuts el Crumb, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Stig Strømsli sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, un xut de Pancrazio Micale des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 187 Minuto 32 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Crumb va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Patrizio Ccusigh en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 3.
  • 187 Minuto 33 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Crumb volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 33 van aconseguir marcar quan en Dean Bailey va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 20 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Crumb va deixar en bona posició a en Stig Strømsli per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pancrazio Micale, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.