Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Selito FC (799465) - C.F. Vila-rodona (1420092) » 617399242: T55/J1/VII

Liga 617399242 Información oficial sobre el partido 617399242 en Hattrick

23.12.2017 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 1 / VII.992 (39028)

OiOiOiMooostovoi Alineación oficial del equipo 'OiOiOiMooostovoi' en el partido 0 - 4 penya bufanda CF Alineación oficial del equipo 'penya bufanda CF' en el partido
0 - 1 Freddie Milsom (13')
0 - 2 Jochen Britting-Schlenk (24')
0 - 3 Jochen Britting-Schlenk (63')
0 - 4 Robert-Jan Arnoldus (68')
OiOiOiMooostovoi Alineación oficial del equipo 'OiOiOiMooostovoi' en el partido 0 - 4 penya bufanda CF Alineación oficial del equipo 'penya bufanda CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OiOiOiMooostovoi Alineación oficial del equipo 'OiOiOiMooostovoi' en el partido 1 - 3 penya bufanda CF Alineación oficial del equipo 'penya bufanda CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OiOiOiMooostovoi

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OiOiOiMooostovoi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bernard Hluštík, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de OiOiOiMooostovoi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joan Bòria va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Joan Bòria no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): OiOiOiMooostovoi va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jan-Peter Hagendijk va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Eduardo Trillo-Figueroa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de OiOiOiMooostovoi que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al 86, Moisés Candía hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pierre-Emmanuel Pereira. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

penya bufanda CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Freddie Milsom donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de Jochen Britting-Schlenk des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 186 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de bufanda va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jochen Britting-Schlenk, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 3.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): bufanda va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Robert-Jan Arnoldus va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Robert-Jan Arnoldus va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Răzvan Vituş, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de bufanda a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Daniel Nereira va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Daniel Callesen va superar els defenses rivals per velocitat al minut 49 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.