Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanvi FC (485876) - Club Social y Deportivo Aragon (1583743) » 617398927: T55/J6/VII

Liga 617398927 Información oficial sobre el partido 617398927 en Hattrick

27.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 6 / VII.986 (39022)

Crazy Monkeys F.C. Alineación oficial del equipo 'Crazy Monkeys F.C.' en el partido 7 - 0 Català FC Alineación oficial del equipo 'Català FC' en el partido
Pablo Guerguetiain (7') 1 - 0
Clemente Refojo (13') 2 - 0
Ciro Escudeiro (14') 3 - 0
Diego Verano (33') 4 - 0
Jorge Mijares (78') 5 - 0
Sebastián Cogolls (79') 6 - 0
Clemente Refojo (81') 7 - 0
Crazy Monkeys F.C. Alineación oficial del equipo 'Crazy Monkeys F.C.' en el partido 7 - 0 Català FC Alineación oficial del equipo 'Català FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Crazy Monkeys F.C. Alineación oficial del equipo 'Crazy Monkeys F.C.' en el partido 9 - 0 Català FC Alineación oficial del equipo 'Català FC' en el partido
Tiene mala suerte 9.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crazy Monkeys F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Pablo Guerguetiain, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13, Monkeys va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Clemente Refojo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Monkeys va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ciro Escudeiro des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Monkeys pel centre va donar un gran resultat: el gol de Diego Verano va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Monkeys va augmentar la diferència quan Jorge Mijares no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Sebastián Cogolls de Monkeys va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Clemente Refojo va aprofitar per marcar el 7 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Monkeys va ser a punt de marcar al minut 24, quan el seu jugador Sebastián Cogolls va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jorge Mijares va poder marcar per a Monkeys en un servei de cantonada picat per en Onofre Barco quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sebastián Cogolls va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Clemente Refojo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Català FC

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tomás Folgons de Català va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Eusebio Veiguela que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Aizarotz Olazabal de Català va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bassi Derdour de Català es va guanyar la targeta groga merescudament.