Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pontevedra F.C (1420860) - Cojos Lakers (1432429) » 617396732: T55/J3/VII

Liga 617396732 Información oficial sobre el partido 617396732 en Hattrick

06.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 3 / VII.947 (38983)

Aft siniestro f.con. Alineación oficial del equipo 'Aft siniestro f.con.' en el partido 5 - 2 Coré Club Alineación oficial del equipo 'Coré Club' en el partido
0 - 1 Jean-Damien Cabanne (12')
Jorge Mosquera (27') 1 - 1
Ernesto José Santos (38') 2 - 1
2 - 2 Jean-Damien Cabanne (44')
Ernesto José Santos (49') 3 - 2
Narciso Cobanillas (68') 4 - 2
Rafael Varlett (78') 5 - 2
Aft siniestro f.con. Alineación oficial del equipo 'Aft siniestro f.con.' en el partido 5 - 2 Coré Club Alineación oficial del equipo 'Coré Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Aft siniestro f.con. Alineación oficial del equipo 'Aft siniestro f.con.' en el partido 4 - 3 Coré Club Alineación oficial del equipo 'Coré Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,9 % 9,9 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aft siniestro f.con.

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Conrado Toda va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Jorge Mosquera va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. siniestro posava el marcador 1 a 1.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): El Ernesto José Santos va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel siniestro. 2-1.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): siniestro prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Ernesto José Santos va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): siniestro va augmentar la diferència quan Narciso Cobanillas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rafael Varlett, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a siniestro.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Apolonio Regueira va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Víctor Polanía va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Apolonio Regueira! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vicent Just. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Teo Tello de siniestro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesc Xavier Danot.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, José María Fernández de siniestro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Coré Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Coré va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Jean-Damien Cabanne va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 en Jean-Damien Cabanne va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tzvetan Veselinov de Coré va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Javier Lozano García que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tzvetan Veselinov de Coré la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.