Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC ATLÉTICO DE MADRID B (311487) - Euskadi C.F. (1417968) » 617392347: T55/J13/VII

Liga 617392347 Información oficial sobre el partido 617392347 en Hattrick

17.03.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / VII.868 (38904)

cordoba-team Alineación oficial del equipo 'cordoba-team' en el partido 2 - 1 BDN United F.C Alineación oficial del equipo 'BDN United F.C' en el partido
José Gutiérrez de Solar (16') 1 - 0
Esteban de la Dehesa (59') 2 - 0
2 - 1 Leif Reher (78')
cordoba-team Alineación oficial del equipo 'cordoba-team' en el partido 2 - 1 BDN United F.C Alineación oficial del equipo 'BDN United F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cordoba-team Alineación oficial del equipo 'cordoba-team' en el partido 2 - 0 BDN United F.C Alineación oficial del equipo 'BDN United F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cordoba-team

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): cordoba-team va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 José Gutiérrez de Solar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de cordoba-team va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Esteban de la Dehesa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En José Gutiérrez de Solar es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de cordoba-team va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Huerta, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Pedro Garcés gairebé va marcar per a cordoba-team des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Liberto Yerga va rematar alt.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Sáenz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Liberto Huerdo de cordoba-team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BDN United F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Leif Reher va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de United i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Óscar Forment de United va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ignacio Rubio La Fuente que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pedro Garcés haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a United al minut 50.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): United van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 85, però Hossein Jayousi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.