Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Málaga Galaxy FC (1598321) - Malacitano (777353) » 617388502: T55/J4/VII

Liga 617388502 Información oficial sobre el partido 617388502 en Hattrick

13.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 4 / VII.800 (38836)

UD Diablos Negros Alineación oficial del equipo 'UD Diablos Negros' en el partido 1 - 3 HBrothers Alineación oficial del equipo 'HBrothers' en el partido
0 - 1 潘 (Pan) 昌林 (Changlin) (23')
0 - 2 潘 (Pan) 昌林 (Changlin) (36')
0 - 3 Gonzalo Frías (38')
Txema Bailo (46') 1 - 3
UD Diablos Negros Alineación oficial del equipo 'UD Diablos Negros' en el partido 1 - 3 HBrothers Alineación oficial del equipo 'HBrothers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UD Diablos Negros Alineación oficial del equipo 'UD Diablos Negros' en el partido 3 - 1 HBrothers Alineación oficial del equipo 'HBrothers' en el partido
Tiene mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,5 % 8,2 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Diablos Negros

Goles Goles

  • 104 Minuto 46 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Txema Bailo va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Diablos: 1 a 3 al minut 46.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Jesús Eza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Diablos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Diablos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Joan Ramon Adell va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 50 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al 72, Anton Alcock hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Raúl Garrido. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Raúl Garrido i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Diablos, però el xut de Manolo Morata va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Txema Bailo de Diablos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

HBrothers

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, HBrothers es va posar per davant amb un 0 - 1 quan 潘 (Pan) 昌林 (Changlin) es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Gonzalo Frías va acabar en una passada genial cap al jugador de HBrothers 潘 (Pan) 昌林 (Changlin), que va marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Gonzalo Frías va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 3 per a HBrothers.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pepe Cuadrillero va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Manuel Campa, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en 潘 (Pan) 昌林 (Changlin), però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en 潘 (Pan) 昌林 (Changlin) va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francisco Villamañán va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.