Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Alsanan (797731) - C.D. Braceros (436755) » 617384270: T55/J10/VII

Liga 617384270 Información oficial sobre el partido 617384270 en Hattrick

24.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 10 / VII.724 (38760)

Atletico Alsanan Alineación oficial del equipo 'Atletico Alsanan' en el partido 2 - 3 New Niu Tin Alineación oficial del equipo 'New Niu Tin' en el partido
Constantino Barba (10') 1 - 0
Lluís Lluch (24') 2 - 0
2 - 1 Guanarteme Ruiz Álvarez (32')
2 - 2 Pablo Desgurra (72')
2 - 3 Adrián Barrios (76')
Atletico Alsanan Alineación oficial del equipo 'Atletico Alsanan' en el partido 2 - 3 New Niu Tin Alineación oficial del equipo 'New Niu Tin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Alsanan Alineación oficial del equipo 'Atletico Alsanan' en el partido 1 - 1 New Niu Tin Alineación oficial del equipo 'New Niu Tin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Alsanan

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): El porter de Atletico va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Constantino Barba va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Queralt Vilatobà va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Lluís Lluch va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Atletico posava el marcador 2 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pablo Desgurra no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lluís Lluch estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Constantino Barba de Atletico gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atletico van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José María Puig va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lluís Lluch.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37 de partit, Lluís Lluch de Atletico va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

New Niu Tin

Goles Goles

  • 154 Minuto 32 (Gol de penalti): New va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Guanarteme Ruiz Álvarez.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): New va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Crispín Escaray, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pablo Desgurra que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adrián Barrios que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a New.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Miro Iglesias va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pablo Castellar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 27, quan un error defensiu va deixar Michael Dallermassl completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Adrián Barrios al minut 48 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Ibarburen de New va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.