Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ilice Cachopil (119101) - Futbol Lindo (486978) » 617383619: T55/J1/VII

Liga 617383619 Información oficial sobre el partido 617383619 en Hattrick

23.12.2017 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 1 / VII.713 (38749)

Musamanos efesé Alineación oficial del equipo 'Musamanos efesé' en el partido 2 - 1 Reggae boss Alineación oficial del equipo 'Reggae boss' en el partido
0 - 1 Georgi Nechev (35')
Jaime Mouriño (38') 1 - 1
Berenguer Artigas (83') 2 - 1
Musamanos efesé Alineación oficial del equipo 'Musamanos efesé' en el partido 2 - 1 Reggae boss Alineación oficial del equipo 'Reggae boss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Musamanos efesé Alineación oficial del equipo 'Musamanos efesé' en el partido 2 - 0 Reggae boss Alineación oficial del equipo 'Reggae boss' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Musamanos efesé

Goles Goles

  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 38, Paco Linares va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Jaime Mouriño, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Berenguer Artigas de Musamanos aconseguir un gol al minut 83 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Musamanos va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Juan José Osete va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Musamanos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Berenguer Artigas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Munio Agoita va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Musamanos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paco Linares va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Errazquin.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Musamanos va estar a punt de posar-se per davant al minut 82 però Berenguer Artigas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37, Ahmed Boucetta de Musamanos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Mouriño de Musamanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Reggae boss

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador de Reggae Georgi Nechev va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Reggae va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eudi Segurajauregi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Reggae va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Martín Palacio, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Pablo Garrido Gómez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gerardo Gelpi va aconseguir desviar el seu xut a córner.