Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ateneu Deportiu Guíxols (802076) - Clube Regatas Flamengo (1589337) » 617383358: T55/J6/VII

Liga 617383358 Información oficial sobre el partido 617383358 en Hattrick

27.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 6 / VII.708 (38744)

Ajax de Hobbiton Alineación oficial del equipo 'Ajax de Hobbiton' en el partido 2 - 0 Amigos Siempre Alineación oficial del equipo 'Amigos Siempre' en el partido
Eusebio Padilla (73') 1 - 0
Antonio Turano (84') 2 - 0
Ajax de Hobbiton Alineación oficial del equipo 'Ajax de Hobbiton' en el partido 2 - 0 Amigos Siempre Alineación oficial del equipo 'Amigos Siempre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ajax de Hobbiton Alineación oficial del equipo 'Ajax de Hobbiton' en el partido 2 - 1 Amigos Siempre Alineación oficial del equipo 'Amigos Siempre' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajax de Hobbiton

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Eusebio Padilla va donar a Hobbiton un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Als 84 minuts, Antonio Turano va ampliar l'avantatge de Hobbiton amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Carmena va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, León Preto arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Antonio Turano del Hobbiton ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Isidro Carantoña després que el jugador de Hobbiton li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Amigos Siempre

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Siempre van sortir al contraatac amb encert al minut 4, però Mario Linares Torras no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Siempre va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Àngel Aviñó, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Siempre la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdelwajid Messar de Siempre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillem Baiges de Siempre es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.