Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA XAVINETA DE XAVI HERNANDEZ (1366637) - IrreductiblesRCDE (1583432) » 617379159: T55/J6/VII

Liga 617379159 Información oficial sobre el partido 617379159 en Hattrick

27.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 6 / VII.633 (38669)

Olímpic de Xàtiva Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Xàtiva' en el partido 3 - 1 AS Galaxy Alineación oficial del equipo 'AS Galaxy' en el partido
Primitivo Leguina (11') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Huar (27')
Dimitar Stoyanov (75') 2 - 1
Primitivo Leguina (80') 3 - 1
Olímpic de Xàtiva Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Xàtiva' en el partido 3 - 1 AS Galaxy Alineación oficial del equipo 'AS Galaxy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Olímpic de Xàtiva Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Xàtiva' en el partido 3 - 1 AS Galaxy Alineación oficial del equipo 'AS Galaxy' en el partido
Tiene un resultado normal 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olímpic de Xàtiva

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Olímpic prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Primitivo Leguina va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Galaxy. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dimitar Stoyanov la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Olímpic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 75.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Olímpic i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 80 minuts de joc. Mentre en Primitivo Leguina el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Canales! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 286 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Olímpic, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Juliano Ríos Argote va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juliano Ríos Argote va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Víctor Manuel Corte de Olímpic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

AS Galaxy

Goles Goles

  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 27 minuts, Ignacio Huar va superar per velocitat Dimitar Stoyanov per posar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Galaxy va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto Sabando, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): El Galaxy va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 33 amb un llançament de falta perillós. En Gonzalo Cubillos però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Crisanto Ramírez de Mora de Galaxy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.