Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gonaffones (1417919) - Ojo Blanco (1458982) » 617375861: T55/J8/VII

Liga 617375861 Información oficial sobre el partido 617375861 en Hattrick

10.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 8 / VII.574 (38610)

CF Talavera de la Reina Alineación oficial del equipo 'CF Talavera de la Reina' en el partido 5 - 1 supertominaka cf Alineación oficial del equipo 'supertominaka cf' en el partido
Enrique Aguado López (29') 1 - 0
Adrian Micle (36') 2 - 0
Diego Conadall (39') 3 - 0
3 - 1 Gaspar Riusech (55')
Raoul Valentino Brandenweg (66') 4 - 1
Raoul Valentino Brandenweg (80') 5 - 1
CF Talavera de la Reina Alineación oficial del equipo 'CF Talavera de la Reina' en el partido 5 - 1 supertominaka cf Alineación oficial del equipo 'supertominaka cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
CF Talavera de la Reina Alineación oficial del equipo 'CF Talavera de la Reina' en el partido 7 - 0 supertominaka cf Alineación oficial del equipo 'supertominaka cf' en el partido
Tiene mala suerte 6.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Talavera de la Reina

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Enrique Aguado López va donar a Talavera un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adrian Micle, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Talavera.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Diego Conadall es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Talavera a 4 - 1. Raoul Valentino Brandenweg va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Talavera va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raoul Valentino Brandenweg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jakue Andikiain va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Talavera van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Enrique Aguado López, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Simeón Ribera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Massimiliano Robustelli va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Talavera ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Luis Mañara, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

supertominaka cf

Goles Goles

  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de supertominaka va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Gaspar Riusech, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rafael Riobóo va entorpir al marcador d'en Oinarri Arrizibieta per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del supertominaka que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gaspar Riusech, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Cendra de supertominaka es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quique Falcón de supertominaka va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaspar Riusech.