Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los guays (797719) - Pineto FC (797022) » 617375403: T55/J5/VII

Liga 617375403 Información oficial sobre el partido 617375403 en Hattrick

20.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / VII.566 (38602)

Los guays Alineación oficial del equipo 'Los guays' en el partido 5 - 2 club ibrahim Alineación oficial del equipo 'club ibrahim' en el partido
0 - 1 Juan Miguel Eril (6')
Max Daniel Botterbloom (77') 1 - 1
Olli Pietari (78') 2 - 1
Rolf Foster (81') 3 - 1
Casimiro Civo de Sopranis (84') 4 - 1
4 - 2 Juan Miguel Eril (86')
Rolf Foster (87') 5 - 2
Los guays Alineación oficial del equipo 'Los guays' en el partido 5 - 2 club ibrahim Alineación oficial del equipo 'club ibrahim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los guays Alineación oficial del equipo 'Los guays' en el partido 7 - 0 club ibrahim Alineación oficial del equipo 'club ibrahim' en el partido
Tiene mala suerte 7.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los guays

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de guays. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Max Daniel Botterbloom xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip guays va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Olli Pietari va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81 en Rolf Foster va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): guays va augmentar la diferència quan Casimiro Civo de Sopranis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Rolf Foster de guays va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Després de 14 minuts, Casimiro Civo de Sopranis va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Guglielmo Fuligni va estar a punt de marcar al minut 20 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Casimiro Civo de Sopranis de guays amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

club ibrahim

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del guays. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Miguel Eril la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ibrahim es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 6.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, ibrahim seguien lluitant fins al final. Al minut 86, fruit d'aquests esforços, Juan Miguel Eril va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Mauricio Balbás quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Waluyo Kisworo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mircea Scripcaru. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zugay Twil de ibrahim va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.